News Articles

NVG CUSTOMER SERVICE CONFERENCE - MAART 2008

Spreker Dhr. S. Marnoch, Directeur Marnoch golfarchitecture

Trends, Pitfalls & Possibilities - A Year in the Life of a Golf Course Architect!

Golf Course Architect Steve Marnoch NVG CUSTOMER SERVICE CONFERENCE NVG CUSTOMER SERVICE CONFERENCE


Steve Marnoch, zoon van een hoofd-greenkeeper en golfbaan architect heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in golfbaan behoud, project management, landschap architectuur en golfbaan design.

Steve heeft bij de aanleg van vele prestigieuze banen in Europa geholpen. Ontwerpen van zijn hand zijn onder andere; Royal Antwerpen, Belgiƫ; Los Barrancos de La Zagaleta, Spanje; Carnoustie, Schotland; ontworpen in samenwerking met de Europa Tour Proffesionals en Steve heeft pas geleden zijn laatste ontwerp; Maastricht International Golf geopend.

Toen Steve zich als golfbaanarchitect in 1992 ging profileren was hij over een ding erg duidelijk, met zijn ervaring als landschap en baanmanagement kennis, zou dit lmoeten leiden tot een landschap en milieuvriendelijke werkwijze. Als ontwerper kwam hij er echter snel achter dat je bij een goed ontwerp de balans moet kunnen vinden tussen praktisch gebruik van de baan en het budget.

Het ontwerpbureau van Steve, Golfmarnoch wordt ondersteund door experts van andere bedrijven, consultants en projectmanagers om tot een goed ontwerp te komen. Zorg voor een professionele en persoonlijke service, de bouw van golfbanen die plezierig zijn om te spelen en er fantastisch uitzien is de drijfsfeer in hun werk.

< Back

golfmarnoch would be delighted to discuss your individual requirements.

Email :: info@golfmarnoch.com or simply click here to submit your request and receive a complementary guide - 'The perfect approach to planning a golf course by golfmarnoch'.

golfmarnoch Limited
Wicksop View :: The Park :: Bakewell
Derbyshire :: DE45 1ET
Tel :: +44 1629 814 891
Office Map / Directions

Spanish Office
Avenida Litoral s/n
Edificio Vistamar Local 1
29680 Estepona :: Malaga
Tel :: +34 952 808476
Map / Directions